Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Laura Miele είναι η νέα COO της Electronic Arts

*
Η Electronic Arts ανακοίνωσε πως η Laura Miele πήρε προαγωγή και γίνεται η Chief Operating Officer της εταιρίας. Μια από της πιο δυναμικές γυναίκες στο χώρο του gaming, μιας και είναι υπεύθυνη για πάνω από 25 διαφορετικά studios, η Laura Miele ως COO της EA θα μπορεί να επιβλέπει περισσότερο την κατάσταση και την λειτουργία της εταιρίας.

Η Miele εντάχθηκε στο δυναμικό της Electronic Arts το 1996 και από τον Απρίλιο του 2018 είχε τον ρόλο της Chief Studios Officer. Πριν από λίγους μήνες μίλησε στο The Verge για το πως η πανδημία άλλαξε την ανάπτυξη τίτλων στην EA.

Τέλος, η ΕΑ ανακοίνωσε πως ο Chief Financial Officer Blake Jorgensen θα φύγει από την εταιρία το 2022, ενώ ο Chris Bruzzo, πρωην Executive Vice President of Marketing, Commercial και Positive Play θα γίνει ο επόμενος Chief Experience Officer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*